icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El festival Vadefoodies d’aquest 2022 se centrarà en dues úniques temàtiques: els vins de l’Anoia i la cuina responsable

Del 28 de maig al 4 de juny, Igualada s’omplirà de degustacions, xerrades, tallers i presentacions sota l’eslògan “De l’Arrel al Cel”.

Abans, però, es durà a terme la Jornada Professional, un dels actes previs que reunirà sommeliers, proveïdors, restauradors i mitjans especialitzats. La trobada serà el 23 de maig i comptarà amb la participació de més de 19 cellers.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells elogia la feina de l’equip de Vadefoodies i la tria que han fet per l’edició d’enguany, que se centrarà en dues úniques tendències: els vins de l’Anoia i la cuina responsable, amb l’objectiu és sensibilitzar sobre la urgència d’apostar per una cuina conscient, així com posicionar i promocionar el consum dels vins que s’elaboren a la comarca de l’Anoia.

Per la seva banda, el president de Vadefoodies, Joan Fontanella, explica que com a novetat aquest any no es concentrarà tot en dos dies, sinó que s’allarga en el temps, del 28 de maig al 4 de juny, i la celebració de l’acte central se celebrarà en una nova ubicació, que passa del Museu de la Pell a la Rambla de Sant Isidre, el que volen anomenar “Rambla de Vins”.

Alhora, des de Vadefoodies reivindiquen la relació del festival amb la Capitalitat de la Cultura Catalana, ja que Vadefoodies és una associació gastronòmica i cultural, i lliguen gastronomia i cultura amb activitats com presentacions de llibres gastronòmics.

La setmana gastronòmica s’encetarà amb la presentació del llibre “Benvolguda” de l’Empar Moliner. Aquest serà dissabte 28 de maig, a les set de la tarda, al Cercle Mercantil.

Podeu consultar tota la informació sobre aquest acte i la programació completa a la pàgina web www.vadefoodies.cat o a les seves xarxes socials.

tornar_radioIgualada