El Finques Argent Handbol Igualada, a punt de donar un ensurt al líder, Molins de Rei

El Finques Argent Handbol Igualada va perdre a la pista del líder, el Molins de Rei, per un sol gol de diferència en un final vibrant.

A la primera part ja es va veure que el partit seria molt emocionant. Durant tot l’enfrontament cap dels dos equips aconseguia agafar grans distàncies al marcador. A la mitja part, el resultat era favorable a l’equip del Baix Llobregat per 13 a 12. A la represa, el partit va seguir igual d’ajustat i es va arribar al tram final amb empat a 26. A l’últim minut, el Molins va marcar el gol que li donava la victòria momentània. Això sí, en l’última jugada el conjunt igualadí va disposar d’un penal a favor, però el porter rival va aturar el llançament i el partit va acabar amb victòria del Molins de Rei per 27 a 26. Ara l’Igualada és 12è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte a les 16h, el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita de la Fundació Aula.