El Finques Argent Handbol Igualada cau clarament a la pista del Poblenou B

El Finques Argent Handbol Igualada perd a la pista del Poblenou B per 29 a 22, tot i que segueix en 8è lloc a la classificació de Primera Catalana.

El conjunt igualadí no va fer un bon partit i els barcelonins sempre van anar per davant en el marcador. Al descans, l’Igualada perdia per 14 a 10 i les sensacions no eren gens bones. A la represa, el Poblenou va augmentar la distància al marcador, i deixava el conjunt de la capital de l’Anoia amb poques possibilitats de sumar algun punt. Tot i així, al tram final els jugadors igualadins van aconseguir retallar distàncies, un fet que només va ser un miratge. Als últims minuts, l’equip de Barcelona va tornar a marcar i va deixar el resultat final amb el 29 a 22 definitiu.

Aquest dissabte, a les 20.30 h, el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Sant Llorenç – Sant Feliu, un rival directe.