El Finques Argent Handbol Igualada cau per la mínima a la pista del GEiEG, tot i que és a punt de remuntar

El Finques Argent Handbol Igualada va perdre a la pista del GEiEG per un sol gol de diferència (32 a 31), tot i que va estar a punt de remuntar.

El partit va començar molt anivellat però al final de la primera part la situació es va torçar. Al descans, els igualadins perdien per 3 gols (17 a 14). A la represa, l’equip gironí encara va ampliar més la distància en el marcador i l’Igualada va estar diversos moments amb un desavantatge de 5 punts. Al tram final i amb el partit molt costa amunt, l’equip de la capital de l’Anoia va començar a retallar distàncies. Als últims minuts, mica en mica l’equip s’anava acostant al marcador. Tot i així, no hi va ser a temps i el partit va acabar amb el 32 a 31 que suposava una nova derrota per la mínima de l’equip igualadí.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Barberà en un partit que començarà a les 17.45h.