El Finques Argent Handbol Igualada debuta a Primera Catalana amb una gran victòria a la pista del Martorell

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar a la pista del Martorell per 23 a 32 en el debut a Primera Catalana.

La primera part va ser molt emocionant en un enfrontament on cap dels dos equips aconseguien anar-se’n del marcador. A la mitja part, el resultat era de 13 a 17 a favor de l’Igualada i res no semblava decidit. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va sortir molt convençut i va aconseguir distàncies que s’apropaven als 10 gols de diferència. Als últims minuts, els igualadins van rematar la feina i amb un joc ràpid i efectiu van acabar imposant-se pel 23 a 32 final.

Aquest dissabte el Club Handbol Igualada jugarà a les Comes contra el Garbí de Palafrugell en un partit que començarà a les 19.30h.