El Finques Argent Handbol Igualada fa un bon partit però torna a perdre per la mínima

El Finques Argent Handbol Igualada va perdre a la pista de Les Franqueses per un sol gol de diferència (34 a 33).

Aquesta és la 4a jornada consecutiva que l’equip igualadí està perdent per la mínima. El joc dels igualadins està sent força bo, però la situació se li complica als últims minuts. En el partit a la pista de Les Franqueses, l’enfrontament va ser molt anivellat durant tota l’estona i a la mitja part el resultat era d’empat a 16. A la represa, la situació va continuar amb la mateixa tònica, amb diferències a favor de l’equip vallesà que no superaven una distància de 3 gols. Als últims minuts, el partit es va tornar molt emocionant, malgrat que els igualadins no van poder donar la volta al marcador i van acabar perdent per 34 a 33.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita de l’Esplugues B en un partit que començarà a les 16.30h.