El Finques Argent Handbol Igualada no falla a Cornellà (21-30) i ja és líder de Segona Catalana

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar a la pista de Ràpid Cornellà per 21 a 30 i s’ha col·locat líder de Segona Catalana empatat amb el Súria.

El partit va començar molt anivellat i amb petits avantatges per part dels igualadins. Això sí, quan faltaven pocs minuts per a la mitja part, l’Igualada va obrir una escletxa i va aconseguir arribar al descans amb un marcador favorable de 4 gols. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va exhibir un gran joc i va anar augmentant la distància fins acabar imposant-se per 9 gols de diferència (21 a 30).

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita l’OAR Gràcia de Sabadell B.