El Finques Argent Handbol Igualada pateix a la segona part i acaba perdent contra el Sant Llorenç – Sant Feliu

El Finques Argent Handbol Igualada perd contra el Sant Llorenç  –  Sant Feliu per 30 a 35, tot i que segueix a la zona mitjana de la classificació de Primera Catalana.

El conjunt igualadí va plantar cara a la primera meitat i va aconseguir arribar al descans amb un resultat d’empat a 17. A la represa, la situació va canviar. El conjunt de Sant Feliu de Llobregat va posar la directa a l’inici de la segona meitat i ràpidament se’n va anar del marcador amb un  parcial de 7 gols en contra. A partir d’aquí, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera de tornar a empatar, però ja no va tenir opcions i va acabar perdent pel 30 a 35 final. Ara el Club Handbol Igualada segueix 8è a la classificació de Primera Catalana.

Aquest cap de setmana, el Finques Argent Handbol Igualada visitarà la pista de Les Franqueses.