El Finques Argent Handbol Igualada perd a la pista del Vilamajor tot i lluitar fins al final

El Finques Argent Handbol Igualada va perdre a la pista del Vilamajor per 34 a 33 en un partit en què va lluitar fins al final.

A la primera part, als igualadins els va costar poder controlar els atacs de l’equip vallesà. Eren moments molt complicats per a l’equip de la capital de l’Anoia que perdien al descans per 6 gols de diferència (23 a 17). A la represa, la tònica va continuar igual, però quan faltaven 10 minuts per acabar la situació va canviar radicalment. Els jugadors de l’Igualada es van fer forts en atac i en defensa, i van aconseguir reduir la distància fins situar-se amb un gol en contra (31 a 30). Al tram final es van viure els moments més emocionants on qualsevol dels dos equips hagués pogut endur-se el partit. Tot i així, l’Igualada ja no va poder remuntar i va acabar perdent per 34 a 33.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Sant Llorenç. El partit començarà a les 19h.