El Finques Argent Handbol Igualada perd a Pardinyes tot i haver fet una primera part espectacular

El Finques Argent Handbol Igualada perdre a la pista del Pardinyes de Lleida per un ajustat 26 a 25 en un partit que tenia controlat a la mitja part.

Els igualadins van fer un inici de partit espectacular i van arribar al descans amb un marcador favorable de 7 gols de diferència (11 a 18). Era un bon moment per enllestir la feina davant un rival que es troba situat en 3r lloc a la classificació de Primera Catalana. Ara bé, a la represa tot va canviar.  El conjunt lleidatà va fer una bona defensa i va anar reduint distàncies al marcador. Al tram final, el partit es va convertir en un frec a frec que es va decantar a favor del Pardinyes per 26 a 25.

Aquest diumenge el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les Comes la visita del Vilamajor en un partit que començarà a la una del migdia.