El Finques Argent Handbol Igualada segueix amb el bon joc i s’imposa al Barberà

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar el Barberà per 28 a 25 i ha sortit de la zona baixa de la classificació de Primera Catalana.

El conjunt igualadí va fer un bon partit tot i que li costava agafar grans avantatges. Des de l’inici, els jugadors es van posicionar molt bé a la pista amb una defensa molt efectiva. Malgrat tot, l’equip no aconseguia agafar distància al marcador i al descans dominava per un sol gol de diferència (14 a 13). A la represa la situació va seguir igual, amb avantatges mínims i algunes errades en els contraatacs. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia va seguir amb la gran defensa i va acabar imposant-se pel 28 a 25 final. Ara, l’Igualada ha pujat a la 12a posició a la classificació de Primera Catalana.

El Finques Argent Handbol Igualada tindrà ara un llarg descans. El pròxim partit serà el 20 de gener a la pista del Sant Cugat B.