El Finques Argent Handbol Igualada s’imposa al Barberà i suma la tercera victòria consecutiva

El Finques Argent Handbol Igualada s’imposa al Barberà per 35 a 29 en la que suposa la 3a victòria consecutiva.

El conjunt igualadí va fer un bon partit, tot i que a la primera part l’enfrontament va anar molt estrebat. Al descans, l’Igualada només guanyava de dos gols (16 a 14). A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va prendre la iniciativa i va anar augmentant la distància al marcador. Al tram final del partit, els jugadors de l’Igualada van anar augmentant la distància fins que van arribar al 35 a 29 final. Amb aquesta victòria, l’equip ha pujat fins a la 7a posició a la classificació de Primera Catalana.

Aquest dissabte, a les 17.30 h, el Finques Argent Handbol Igualada visitarà la pista del Pardinyes de Lleida.