El Finques Argent Handbol Igualada s’imposa al Sant Esteve Sesrovires B i suma la tercera victòria consecutiva

El Finques Argent Handbol Igualada guanya a la pista del Sant Esteve Sesrovires B per 25 a 29 en la que suposa la 3a victòria consecutiva.

Ara el conjunt igualadí és 10è a la classificació de Primera Catalana i ja és fora de la zona de descens. El partit va començar molt anivellat amb petits avantatges de dos o tres gols a favor de l’equip de la capital de l’Anoia. De fet, al descans el resultat era favorable a l’Igualada per 13 a 14, un bon resultat per encarar la segona meitat. A la represa, l’enfrontament va seguir en la mateixa línia i quan faltaven 10 minuts el resultat era d’empat a 20. A partir d’aquí, les aturades del porter i l’efectivitat en atac van servir perquè l’Igualada agafés un bon avantatge que va finalitzar amb el 25 a 29 final.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà a les 18.30h la visita de Les Franqueses.