El Finques Argent Handbol Igualada s’imposa al Vilamajor, un dels equips de la zona alta de Primera Catalana

El Finques Argent Handbol Igualada va aconseguir una gran victòria contra el Vilamajor per 28 a 24 i s’acosta a la zona tranquil·la de la classificació.

El conjunt igualadí es va veure les cares contra un rival que es troba situat a la part alta de Primera Catalana. El partit va començar malament per al conjunt de la capital de l’anoia, que perdia per 4 gols als primers 10 minuts de partit. Ara bé, a partir d’aquí la situació va canviar i l’Igualada va arribar al descans amb 2 gols a favor. A la represa, l’enfrontament va començar molt anivellat, però de seguida els jugadors igualadins van aconseguir agafar un bon avantatge al marcador. Als últims minuts el Finques Argent va assolir una diferència de 4 gols que ja no va deixar fins a la finalització del partit amb el 28 a 24 a favor de l’Igualada.

Aquest diumenge el Finques Argent Handbol Igualada visitarà la pista del Sant Llorenç – Sant Feliu en un partit que començarà a les 13.15h.