El Finques Argent Handbol Igualada s’imposa clarament a Barberà i té més a prop la permanència

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar clarament el Barberà per 23 a 34 i continua 9è a la classificació de Primera Catalana.

El conjunt igualadí va fer un bon partit, tot i que la primera part l’enfrontament va ser força anivellat. A la mitja part, el resultat era favorable a l’equip de la capital de l’Anoia per 4 gols de diferència el que feia pensar que la victòria no s’escaparia. A la represa, el joc de l’Igualada encara va ser millor i quan faltaven pocs minuts per acabar, l’equip dominava per 12 gols. A partir d’aquí, els igualadins no van fallar i van acabar imposant-se pel 23 a 34 final.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada rebrà la visita a les Comes del Sant Cugat B