RÀDIO Els imperdibles

El Finques Argent Handbol Igualada suma una victòria èpica (23-21) contra el Poblenou B

El Finques Argent Handbol Igualada va guanyar el Poblenou B per 23 a 21 en un partit que no es va decidir fins al tram final.

L’enfrontament va ser molt disputat, tal com ja ha havia succeït a la primera volta. A més, el partit va venir condicionat per una forta duresa, un fet que va motivar que el resultat fos més curt que en altres partits. A la primera part, l’Igualada es va trobar amb una expulsió que va condicionar el seu joc. Tot i així, la defensa es va mantenir molt sòlida i va aconseguir que el Poblenou no obrís una escletxa al marcador. Al tram final, el resultat continuava obert i qualsevol dels dos equips hagués pogut endur-se la victòria. Tot i així, als últims minuts l’Igualada es va mantenir molt concentrat en defensa i en atac i va aconseguir acabar sumant els dos punts.

Aquest dissabte el Finques Argent Handbol Igualada jugarà a la pista de La Salle Bonanova Atlètic en un partit que començarà a les 20h.