El Finques Argent Hnadbol Igualada s’imposa a la pista del Martorell i suma la segona victòria consecutiva

El Finques Argent Handbol s’imposa a la pista del Martorell per 24 a 33 en la que suposa la 2a victòria consecutiva.

Amb aquest triomf, el conjunt igualadí ha pujat fins al 10è lloc a la classificació de Primera Catalana. Contra el Martorell l’equip va fer un gran partit en defensa i va anar augmentant la distància a mesura que passaven els minuts. Després d’una primera part ajustada, a la represa, l’equip igualadí va anar agafant distància, fins arribar al 24 a 33 final.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans al campionat de Lliga. El pròxim partit del Finques Argent Handbol Igualada serà d’aquí a dos dissabtes a les Comes contra el Barberà.