icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El govern català estudia facilitar una baixa forçosa i crear una zona blanca per descarregar mercaderies a #Igualada i els municipis confinats de la Conca d’Òdena

Ho ha explicat, aquest divendres al migdia, la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, qui ha fet una roda de premsa, a la capital de l’Anoia, per explicar algunes de les mesures econòmiques que es prendran als municipis afectats pel confinament com a conseqüència del coronavirus: Igualada, Santa Margarida de Montbui, Òdena i Vilanova del Camí. Segons Chacón, estan estudiant la possibilitat de crear una zona blanca on els camions de repartiment puguin descarregar mercaderies, sense que el conductor baixi del vehicle. D’aquesta manera, es vol evitar el contacte amb altres persones i que puguin produir-se nous contagis. Chacón ha volgut deixar clar també que no hi haurà problemes d’avastament ni d’aliments ni de productes farmacèutics en els municipis afectats.

D’altra banda, la Consellera d’Empresa ha explicat també que estan treballant per establir un mecanisme perquè la gent que aquests dies no pot anar a treballar, ja sigui perquè treballa fora dels municipis confinats i no pot sortir o perquè viu fora d’aquests municipis i no hi pot accedir, pugui agafar una baixa forçosa. En aquest sentit, però, Chacón ha demanat, sobretot, que la gent no acudeixi al CAP a demanar la baixa, per evitar que aquests centres es saturin.

tornar_radioIgualada