icon_radio

RÀDIO Va home va! (repetició)

BLOG

El govern de l’Estat pagarà la subvenció de 142.000 euros al CSSI

El govern de Madrid ha fet públic que procedirà, en els propers dies, a pagar 142.000 € de les subvencions pendents per al Consorci Socio-Sanitari d’Igualada. La vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat es va reunir la setmana passada amb el director general d’Arquitectura, Habitatge i Sòl, Juan Van-Halen, qui li ha confirmat aquest fet.

La popular Dolors Montserrat s’ha mostrat satisfeta davant aquesta notícia ja que “s’ha demostrat una vegada més que el Govern d’Espanya i el Ministeri de Foment compleixen amb els seus compromisos”. També el portaveu del PP a l’Ajuntament d’Igualada, Joan Agramunt, ha celebrat la notícia i ha destacat que “el Govern d’Espanya es preocupa per tots els municipis espanyols i actua amb responsabilitat”.

Tot i això, el Consorci encara està pendent d’una subvenció de 894.600 € per a pisos de lloguer del Pla d’Habitatge.

El Ministeri de Foment ha avançat a la Generalitat fons per a ajudes al promotor al lloguer, dels quals 1.300.000 € estan pendents de justificació. Montserrat i Agramunt han reclamat a la Generalitat que tingui com a prioritat el Consorci a l’hora de repartir aquests diners i que també desbloquegi el pagament “com ho ha fet el Ministeri de Foment”.

tornar_radioIgualada