icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El govern de l’Estat pagarà la subvenció de 142.000 euros al CSSI

El govern de Madrid ha fet públic que procedirà, en els propers dies, a pagar 142.000 € de les subvencions pendents per al Consorci Socio-Sanitari d’Igualada. La vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats, Dolors Montserrat es va reunir la setmana passada amb el director general d’Arquitectura, Habitatge i Sòl, Juan Van-Halen, qui li ha confirmat aquest fet.

La popular Dolors Montserrat s’ha mostrat satisfeta davant aquesta notícia ja que “s’ha demostrat una vegada més que el Govern d’Espanya i el Ministeri de Foment compleixen amb els seus compromisos”. També el portaveu del PP a l’Ajuntament d’Igualada, Joan Agramunt, ha celebrat la notícia i ha destacat que “el Govern d’Espanya es preocupa per tots els municipis espanyols i actua amb responsabilitat”.

Tot i això, el Consorci encara està pendent d’una subvenció de 894.600 € per a pisos de lloguer del Pla d’Habitatge.

El Ministeri de Foment ha avançat a la Generalitat fons per a ajudes al promotor al lloguer, dels quals 1.300.000 € estan pendents de justificació. Montserrat i Agramunt han reclamat a la Generalitat que tingui com a prioritat el Consorci a l’hora de repartir aquests diners i que també desbloquegi el pagament “com ho ha fet el Ministeri de Foment”.

tornar_radioIgualada