icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

 El govern d’Igualada afirma que no és cert que el proper curs es traslladi “El Rusc” a la zona de llevant i acusa a Poble Actiu d’incendiaris i demagogs

El regidor d’Ensenyament, Josep Maria Carpi, s’ha mostrat molests amb les declaracions de Poble Actiu sobre un possible canvi d’ubicació de la llar d’infants municipal “El Rusc” al costat del Gabriel Castellà de cara al curs vinent. Segons Carpi, ell mateix va ser present en el darrer claustre de l’escola i va explicar a les famílies i a l’equip del centre que la intenció del govern és fer aquest trasllat el curs 2025-2026.

El regidor d’Ensenyament ha afirmat que les famílies que han fet la pre-inscripció al Rusc de cara al proper curs no han de patir ja que el canvi d’ubicació no es farà encara i més tenint en compte que no s’han fet les obres d’adaptació a la zona del Gabriel Castellà.

Carpi ha volgut deixar clar també que a Igualada no falten places de llars d’infants i ha explicat que en les darreres pre-inscripscions a les escoles bressol públiques han quedat places vacants i a aquestes cal sumar les més de 500 places que ofereixen les llars concertades. El regidor d’Esenyament ha demanat a Poble Actiu que no faci demagògia amb aquest tema, ni intenti confondre la ciutadania.

Carpi ha assenyalat, per últim, que l’únic curs on hi ha més demanda a Igualada i es podria parlar de reforçar-lo és Infantil 1, ja que, tant a Infantil 0, com a Infantil 2, queden places vacants.

tornar_radioIgualada