icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern d’#Igualada es mostra a favor d’una 6a escola pública a l’Ateneu però no veu prioritària una 4a escola bressol

D’aquesta manera, el govern de la ciutat respon a la proposta plantejada per Igualada Som-hi aquesta mateixa setmana i que es debatrà en el ple municipal de dimarts vinent. Segons l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la seva formació veu amb bon ulls que l’escola de l’Ateneu es transformi en escola pública, tal i com proposarà votar en una moció conjunta Igualada Som-hi. Per a Castells, l’única condició per votar a favor d’aquesta moció és que totes les parts implicades hi estiguin d’acord. Castells ha volgut deixar clar també que el govern de la ciutat no és defensor ni de l’escola privada, ni de l’escola pública, sinó d’aquella escola que imparteix un bon ensenyament. L’alcalde de la ciutat ha puntualitzat també que la transformació de l’escola de l’Ateneu de privada a pública no ve donada perquè a Igualada manquin places públiques, sinó per buscar un equilibri entre els dos models.

D’altra banda, pel que fa la proposta d’Igualada Som-hi d’obrir una quarta escola bressol pública, també aprofitant la que actualment té l’Ateneu, Castells ha assegurat que estudiaran el tema, però ha volgut deixar clar que per a ells no és una prioritat.

Tot plegat es debatrà en el ple ordinari corresponent al mes de juliol, que se celebrarà el proper dimarts, a l’Ajuntament d’Igualada.

tornar_radioIgualada