icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern es planteja multar i fins i tot intervenir l’empresa concessionària del servei de recollida d’escombraries

Així ho ha assegurat l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, qui ha manifestat que pensen obrir un expedient a l’empresa del servei de neteja a la ciutat perquè estan molt descontents, sobretot, amb la neteja viària dels carrers. L’empresa encarregada d’aquest servei és la Societat Municipal Mediambiental d’Igualada S.L., una societat mixta participada en dos terços per l’empresa Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) i en un terç per l’Ajuntament d’Igualada.

D’altra banda, segons Castells, l’empresa realitza també unes enquestes de satisfacció dels usuaris i assegura que aquests puntuen el servei amb un sis. Una nota molt dubtosa i que, segons l’alcalde, no coincideix amb la percepció real que té la ciutadania.

A tot això, l’alcalde d’Igualada ha volgut deixar clar que els descontent de l’Ajuntament amb el servei de neteja no té res a veure amb la convocatòria de vaga indefinida que hi havia prevista per aquesta setmana. Segons Castells, es tracta d’un tema que ve de lluny i que fa temps estan treballant per solucionar.

tornar_radioIgualada