icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern municipal carrega contra Igualada Som-hi per mentir sobre l’asfaltatge de l’hort de la Llar del Sant Crist per fer-hi un aparcament

El govern apunta que aquesta intervenció on s’hi faran 150 places d’aparcament no contempla l’asfaltatge, i a la vegada estarà acompanyada per més de 20 espècies d’arbres i arbustos que faran d’aquella zona un espai més amable. La tinenta d’alcalde, a més, destaca que voler transmetre que la zona dels horts serà asfaltada és mentir intencionadament o demostren que no s’han llegit el projecte, fet que, per a Carner, també és molt greu.

La tinenta d’alcalde recorda que amb aquesta actuació es dona resposta a una necessitat que els han fet arribar els veïns, les empreses, i el centre escolar proper a la zona. Carlota Carner explica que disposen d’un estudi que indica que el 75% de les persones de fora de la citat que venen a Igualada a comprar, busquen aparcament en aquest zona de la ciutat. Carner considera que les 150 places d’aparcament gratuït contribuiran a treure del centre diferents vehicles que estarien donant voltes per cercar un lloc on deixar el cotxe. Un dels aspectes que s’ha tingut en compte per habilitar aquesta nova zona d’aparcament gratuït és la proximitat a un important eix comercial, i relativament proper al centre d’Igualada.

tornar_radioIgualada