icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern municipal d’#Igualada fa balanç dels primers 100 dies de mandat

L’alcalde Marc Castells, acompanyat dels regidors del govern, ha fet un repàs alguns dels temes més importants que s’han aconseguit al llarg d’aquests 100 primers dies de mandat de Junts per Igualada, en minoria, a l’Ajuntament de la ciutat. Castells ha destacat, entre d’altres, l’aprovació del pressupost del 2020, l’èxit de la Festa Major, les activitats en el marc de la capitalitat de Ciutat Europea de l’Esport, la rehabilitació de la Teneria o l’inici de les obres d’ampliació de la residència Pare Vilaseca. Malgrat la satisfacció per allò aconseguit, Castells ha assegurat que no han estat 100 dies plàcids, sinó de barreja d’il·lusió i responsabilitat per aconseguir transformar la ciutat. Castells ha volgut agrair també la feina feta, al llarg d’aquests 100 primers dies de govern, als seus regidors, molts dels quals s’estrenaven en el càrrec.

En l’àmbit d’obres i urbanisme, l’alcalde ha explicat que al llarg d’aquests primers mesos de govern s’han arranjat diferents places de la ciutat, com la d’Alcántara i la dels Porcs, i també s’han completat nous trams de l’Anella Verda.

Per últim, l’alcalde ha destacat la capacitat del govern d’assolir acords amb la resta de grups i, en aquest sentit, ha lloat Igualada Som-hi i Poble Actiu per la seva actitud constructiva, en aquest inici de mandat.

tornar_radioIgualada