icon_radio

RÀDIO

BLOG

El govern municipal, en el moment que va tenir coneixement dels talls de subministrament elèctric al barri de Montserrat, va exigir a FECSA una solució immediata al problema

El regidor de mobilitat i sostenibilitat de l’Ajuntament d’Igualada, Miquel Vives, ha comentat que la responsabilitat dels talls de subministrament elèctric són de l’empresa, i no pas de l’Ajuntament. No obstant, Vives remarca que la obligació de l’Ajuntament, en el moment que en té coneixement, és exigir a FECSA que aquests talls no es produeixin i que es solucioni el problema. Vives també remarca que el talls que es van produir en els dos darrers dies eren perquè la companyia ja estava actuant per buscar una solució provisional.

Al mateix temps, el regidor de mobilitat i sostenibilitat apunta que entre aquest dimarts i dimecres el problema ha quedat resolt, o al menys així els ha informat l’empresa. Es tractava d’una avaria subterrania, en un cablejat que connectava amb el transformador que abasteix els habitatges de la Plaça Alcantara. Vives ha demanat a FECSA que aquests problemes no es tornin a repetir a la llarga. El regidor ha comentat que FECSA els ha informat que, una vegada solucionat el problema, la resta de cablejat de la zona està en bones condicions.

tornar_radioIgualada