icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern municipal i ERC a #Igualada se les tenen per la política d’habitatge a la ciutat

El ple municipal d’aquest mes de març va aprovar la modificació de crèdit del pressupost actual, gràcies al romanent positiu del pressupost passat de més d’un milió d’euros. Un ple que va ser presidit per la primera tinenta d’alcalde, Carme Riera, perquè l’alcalde està fent quarantena per ser contacte directe d’un positiu de COVID.

Una de les inversions més importants, gràcies a la modificació de crèdit, és destinar 550.000 euros a les polítiques d’habitatge a través de PHIMA. En aquest punt, el portaveu d’ERC, Enric Conill, va qüestionar que la promoció d’habitatges socials del carrer Sant Carles tindrà un cost a l’entorn dels 3 milions d’euros, i qualificava d’operació de ruïnosa per només 12 pisos dels que consta el projecte.

La tinenta d’alcalde d’urbanisme, Carlota Carner, va respondre amb contundència, afirmant que “no em deixa de sorprendre la demagògia del senyor Conill, i més dedicant-se a aquest sector. Vostè sap perfectament, i si no ho sap li explico, que la promoció de Sant Carles, a part dels 12 pisos de protecció oficial, hi ha la planta soterrani, els locals comercials i el nou accés al futur mercat de la ciutat”.

La resposta de Carner va fer reaccionar al portaveu d’ERC, Enric Conill, qui va dir “això no havia passat mai en un ple; qüestionar la meva capacitat tècnica pel simple fet que m’hi dedico… crec que s’ho podia haver estalviat. Però centrant-nos en el contingut polític, sap quines són les dues màximes de l’INCASÒL en promocions com aquestes? La primera és no pagar pel sòl, i en aquesta promoció s’han pagat 600.000 euros. I la segona, és que per tirar endavant una promoció d’habitatges el seu preu no ha de superar els 100.000 euros per pis, i en aquest cas es superen. Ara qüestioni la seva professionalitat”.

ESCOLTA l’àudio de Carlota Carner i Enric Conill

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada