icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern municipal no enterra la proposta de modificar el pla general per permetre habilitar habitatges en plantes baixes

La tinenta d’alcalde d’Urbanisme, Carlota Carner, explica que creuen fermament en aquest projecte perquè dóna resposta a una demanada de la ciutadania, i a la vegada no és incompatible amb la resta de polítiques d’habitatges que ja s’estan fent a la ciutat. Carner comenta que des del govern municipal consideraven imprescindible dur el tema al ple per poder debatre la iniciativa i donar-la a conèixer a la ciutat. La tinenta d’alcalde considera que aquesta proposta no és incompatible amb d’altres polítiques d’habitatge com habilitar pisos buits per destinar-los al lloguer social, o impulsar diferents promocions de nova construcció per fer-hi habitatge social.

Carlota Carner ha carregat també contra el posicionament contrari d’ERC, Igualada Som-hi i Poble Actiu. La tinenta d’alcalde d’urbanisme els acusa de bloquejar l’acció de govern només per interessos polítics. Carlota Carner considera que els partits de l’oposició giren l’esquena a una projecte que aporta solucions immediates a una demanda de la ciutadania.

tornar_radioIgualada