icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern municipal respon que la poda d’arbres del Passeig Verdaguer respon únicament a criteris tècnics i de seguretat

La tinenta d’alcalde i regidora de barris de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha respost amb contundència les acusacions que senyalen a una mala poda dels arbres del Passeig Verdaguer. El grup municipal d’Igualada Som-hi havia denunciat “la incongruència de Junts de deixar el Passeig sense ombra i ara gastar-se els diners amb estructures de ferro que seran falsos refugis climàtics”. Doncs a tot això, el govern municipal afirma que la poda d’arbres del Passeig respon a criteris tècnics. Patrícia Illa afirma que l’empresa encarregada de supervisar l’arbrat de la ciutat ha aconsellat aquesta poda per enfortir els arbres i combatre l’empobriment de la qualitat de l’arbrat situat al Passeig Verdaguer. Illa explica que han de ser molt curosos en la protecció de l’estat de l’arbrat per evitar possibles accidents com els que han passat en alguna ciutat del país.

La regidora de barris ha tornat a insistir que la poda es fa sota criteris tècnics, i que cada set o vuit anys es fa aquesta poda més contundent per guanyar, en els propers anys, un arbrat més frondós i fort.

Al mateix temps, la regidora de barris apunta que el cost de la prova pilot dels nous refugis climàtics mòbils és zero, i destaca, sobretot, que compleixen amb els objectius pels quals han estat pensats.

tornar_radioIgualada