icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern pacta els pressupostos del 2017 amb els  Socialistes d’Igualada

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, s’ha mostrat molt satisfet d’haver arribat aquest acord, que permetrà aprovar el pressupost de l’any vinent amb una àmplia majoria de vots. Per la seva part, el portaveu dels Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, també ha valorat positivament l’acord, que incorporarà al pressupost del 2017 sis mesures del programa electoral dels socialistes.

Entre les mesures proposades pels Socialistes d’Igualada es troben: realitzar una prova pilot de recollida selectiva que atorgui premis i avantatges als ciutadans que millor reciclin, crear un programa d’ajudes per als autònoms, desplegar una xarxa d’aparcaments segurs per a bicicletes, incloure sales de biblioteca i d’estudis al Centre Cívic Nord, reforçar el programa d’habitatge per a persones que pateixen problemes de salut mental i, per últim, que s’instal·lin quioscos al Passeig Verdaguer.

Els pressupostos de l’Ajuntament d’Igualada per al 2017 se sotmetran a aprovació en el proper ple municipal, que se celebrarà el proper dimarts 27 de desembre.

 

tornar_radioIgualada