icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El govern pacta les ordenances fiscals amb els Socialistes d’Igualada i el PP

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, acompanyat pels portaveus dels grups municipals socialista i popular, Jordi Riba i Joan Agramunt, respectivament, han presentat aquest dilluns la proposta d’ordenances fiscals per al 2017. L’acord de les tres formacions comportarà, entre d’altres, la congelació del rebut de l’IBI, una rebaixa en l’impost de plusvàlues, la congelació de la taxa de recollida d’escombraries domiciliària i la rebaixa d’un 10% de la taxa d’escombraries per als petits comerços.

Segons Castells, han intentat que aquest acord si sumessin la resta de forces presents a l’Ajuntament –ERC, la CUP i Decidim Igualada– però no ha estat possible, pel que ha titllat de “manca de disposició d’arribar a acords de manera lleial”. Per la seva part, el portaveu dels Socialistes d’Igualada, Jordi Riba, s’ha mostrat satisfet per aquest acord  i ha destacat, especialment, el fet que es congelarà el rebut de l’IBI.

Davant d’aquesta bona entesa entre el govern, socialistes i populars a l’hora de pactar les ordenances del 2017, l’alcalde d’Igualada deixa la porta oberta a pactar també els pressupostos.

Les ordenances del 2017 se sotmetran a aprovació en el proper ple municipal, que es farà el dimarts 18 d’octubre.

tornar_radioIgualada