icon_radio

RÀDIO

BLOG

‘El gran llibre dels bolets’ de Marc Estévez al ‘Cuina oberta’

Ja és temporada ‘boletaire’. El temps ha propiciat que s’avançi la temporada motivat principalment per les darreres activitats metereològiques. I per tal de saber-ne més sobre com trobar i cuinar els bolets, res millor que parlar amb un expert. Marc Estévez Casabosch es prou coneixedor d’aquesta activitat que quan arriba tot just la tardor fa que moltes persones facin camí pels boscos de Catalunya, i també de l’Anoia, per trobar els millors bolets i cuinar-los. Aquest dissabte dia 27 de setembre, en la segona edició del ‘Cuina oberta’ de Ràdio Igualada,  a partir de les 12 del migdia, conversarem amb Marc Estévez, que aquests dies ha publicat un nou llibre titulat ‘El gran llibre dels bolets’ (Ara Llibres, 2014), i del qual us en fem referència en aquest mateix article.

EL GRAN LLIBRE DELS BOLETS

Tot el que et cal saber sobre els bolets a Catalunya. Amb rutes per fer amb nens o arribar-hi en transport públic. Conèixer-los, trobar-los i cuinar-los! Amb fotografies de les espècies més buscades, mapes detallats, calendaris de recol·lecció, noms populars, vegetació associada… Per conèixer els millors bolets dels nostres paisatges, aprendre a trobar-los i també a cuinar-los. L’expert boletaire Marc Estévez et convida a endinsar-te als boscos d’arreu del territori i descobrir, un cop més, el secret més ben guardat que s’hi amaga.
Amb recorreguts comarca a comarca per convertir cada sortida en una experiència única, divertida i enriquidora. Amb exhaustives fitxes il·lustrades que orientaran els neòfits i picaran la curiositat dels buscadors veterans. I amb una fantàstica selecció de receptes per gaudir-ne a l’aperitiu, al primer plat, al segon… i fins i tot a les postres!
A la venda des de l’1 de setembre i publicat per Ara LLibres, disposa d’un total de 240 pàgines, disponible en paper i format digital.
L’AUTOR
Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

 

 

 

tornar_radioIgualada