icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El Grup Àuria reverteix l’ERTO als 380 treballadors i consolida la venda de solució hidroalcohòlica amb més de mig milió d’unitats

Ho ha confirmat el gerent d’Àuria Grup, Miquel Canet, en una entrevista a Ràdio Igualada. Canet ha reconegut que les diferents branques que pengen d’Àuria Grup va patir fortament les conseqüències econòmiques de la pandèmia havent de fer un ERTE a 380 treballadors de la cooperativa. Després dels mesos més crítics de la pandèmia Àuria Cooperativa ha aconseguit revertir tots els ERTEs i els 380 treballadors afectats han tornat als seus llocs de treball.

A més, segons Canet, la posada al mercat d’una solució hidroalcohòlica ha suposat una injecció d’activitat econòmica per Àuria i clau per mantenir els llocs de treball de la cooperativa. Miquel Canet ha explicat que fins el moment s’han posat a la venda un mig milió de recipients de diferents mides. L’objectiu, ara, és arribar a la xifra d’un milió de recipients de solució hidroalcohòlica, tot i la gran competència de mercat que hi ha amb productes d’aquesta mena.

tornar_radioIgualada