icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El grup B-BACK i el duet format per Marta Bossa i Xavi Martínez guanyen la setzena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada

La setzena edició del Certamen de Música Jove d’Igualada que s’ha celebrat el passat dissabte 26 de juny al pati del Museu de la Pell d’Igualada, ha tingut com a guanyadors el grup B-BACK i el duet format per Marta Bossa i Xavi Martínez.

El conjunt B-BACK estava format per: Lluc Torreguitart (Bateria), Oscar David Ferrer (Guitarra), Marta Bossa (Cantant), Biel Serena (Teclat) i Roc Riba (Baix).

El duet format per Marta i Xavi també va guanyar el premi del jurat popular que en aquesta edició va poder votar per instagram.

El grup BLEACH, format per Pau Vivancos (baix), Joel Gil (bateria) i Jonathan Rodriguez (guitarra i veu) va guanyar l’accèssit per part del jurat.

La regidora de Joventut, Carlota Carner, acompanyada del regidor de Cultura, Pere Camps, han estat els encarregats de lliurar els guardons als premiats d’aquest any. Carner ha posat en valor el “talent i professionalitat dels participants que han pogut tenir visibilitat en aquesta oportunitat d’actuar davant de públic de la ciutat i amb totes les facilitats tècniques”. Carner ha reiterat també que d’aquest certamen n’han sortit grups i artistes “que actualment s’han fet un lloc al panorama musical igualadí”.

tornar_radioIgualada