icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El grup igualadí Lluna Plena s’incorpora al festival Anòlia el dijous 18 de juliol

El festival Anòlia d’aquest any comptarà amb una nova formació que actuarà el dijous a les 21.15 h. Es tracta del grup local, “Lluna Plena”, amb Toni Palmés, Pol Sánchez, Gorka Vivero i Joan Puigvert. El grup ha estat als escenaris des del 2018, i aquest any presenta el seu primer disc, “Saudade”.

Carme Riera, regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada s’ha mostrat “molt satisfeta d’aquesta incorporació que amplia el ventall de grups que participen a l’Anòlia i esdevindrà de nou un aparador per tal que el grup de la ciutat pugui mostrar el treball del seu nou disc”.

Aquest treball, amb una nova imatge i so, captura l’essència de l’estiu. “Saudade” és una paraula portuguesa que evoca un sentiment de nostàlgia positiva, un concepte que Lluna Plena ha fet seu per ser la banda sonora de
l’estiu per als seus seguidors. A més, el nou directe del grup promet ser potent, impulsant Lluna Plena cap a una nova etapa en la seva trajectòria. El concert començarà a les 21,15 h amb una durada d’una hora. A les 22,30h el grup Flashy Ice Cream, considerat un dels pioners en música urbana en català de l’actualitat, actuarà en aquest mateix espai.

Del 18 al 20 de juliol el Pati del Museu acollirà la resta de concerts de l’Anòlia, com ha estat habitual els darrers anys. El divendres 19 les Bum titis+Mama Dousha, i el dissabte 20 de juliol hi ha prevista l’actuació de la jove Cooba,+ Miki Núñez. L’horari habitual serà a partir de les 22,30 h i l’entrada és gratuïta.

tornar_radioIgualada