El joc brillant de l’Igualada acaba sense premi

L’Igualada Rigat perd contra el Noia per 5 a 6 tot i fer un gran partit i ara és 10è a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van estar a punt d’endur-se els 3 punts però al tram final van encaixar dos gols que els van deixar sense puntuar. Al descans guanyaven per 3 a 2 amb un molt bon rendiment. A la segona part es van situar amb un resultat de 5 a 4 que semblava que podria donar-los la victòria. Amb tot, el Noia va estar molt atent i quan faltaven menys de 5 minuts va aconseguir dues dianes que van deixar el partit amb el 5 a 6 definitiu. Els gols de l’Igualada els va marcar Àlex Cantero, que en va fer 2; Gerard Riba, Tety Vives i Marc Palau.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat disputarà la primera jornada de la fase de grups de la World Skate Europe Cup. Rebrà a les Comes la visita del Valdagno italià.