icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Jorba Solà Igualada VC cau contra el Manresa i el Tarragona en dos partits dramàtics jugats en un mateix cap de setmana

El Jorba Solà Igualada Vòlei Club perd a les Comes contra el Manresa i el Tarragona en dos partits disputats en un mateix cap de setmana.

El igualadins van caure contra el Manresa per 2 sets a 3 en un enfrontament molt ajustat i molt llarg. El primer set el van guanyar per un còmode 25 a 17, però a partir d’aleshores tot va ser molt emocionant. A la segona màniga, els jugadors de l’Igualada van caure per 23 a 25. El tercer set el van guanyar per 25 a 22, el que deixava el partit favorable al conjunt de la capital de l’Anoia. Ara bé, als dos sets següents, l’Igualada va caure per 23 a 25 i 14 a 16 i acabaven amb un global en contra de 2 a 3. A l’endemà els jugadors igualadins, notablement cansats, van perdre contra el Tarragona per 0 sets a 3 amb uns parcials molt ajustats de 22-25; 26-28 i 23-25. Ara l’Igualada Vòlei Club ha baixat fins al 5è lloc a la classificació de Primera Catalana.

Aquest cap de setmana hi ha descans a la Lliga de Voleibol. El pròxim partit del Jorba Solà Igualada Vòlei Club serà a la pista del Tarragona.

tornar_radioIgualada