icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El jove grup igualadí “JoKB” es troba immers en el procés de gravació del seu primer treball d’estudi

Després de mig any preparant la gravació al local d’assaig, el grup de música igualadí JoKB va començar a gravar el mes passat els temes que formaran part del nou disc. La gravació s’està duent a terme a Biosca a l’estudi “ComunicaPro” sota les mans expertes del tècnic David Jounou.

La jove banda està formada per sis components de disset i divuit anys: Sílvia Farrés a la veu, Carles Pauné a les guitarres, Joan Vidal  a la bateria, Bernat Canals als teclats, Víctor Miguel al baix i Àlex Almirall al saxo.

JoKB va ser format l’any 2008 per tres amics de sisè de primària amb la finalitat de compartir música i tocar temes propis. Més endavant, el grup va anar guanyant components. Arribant així al maig del 2014 on el grup es va consolidar per complet. A partir d’aquell moment les ganes de tocar, compondre i voler ensenyar a l’altra gent el que feien els va impulsar a fer una petita gira per diferents locals d’igualada, festes majors de pobles i concursos musicals. El 2014 el grup va presentar la seva primera maqueta que constava de quatre temes i va ser autoeditada.

L’última aparició del grup als esceneris va ser el passat agost durant la Festa Major d’Igualada. Després d’aquest concert el grup s’ha dedicat plenament a preparar la gravació.

El treball que s’està cuinant constarà de deu temes propis escrits per membres del grup i en català. Pel que fa l’estil, estarà més allunyat del que es pot escoltar a la maqueta, ja que el grup ha madurat i aposta per un estil més festiu. A més el disc comptarà amb la col·laboració de músics de la comarca com els Terratombats que han afegit percussions en algunes cançons, o el raper Hugkakke que també donarà el seu toc en forma de rap en un tema.

La intenció de la banda és desvetllar el treball de cara a aquesta primavera. Per seguir el curs de la gravació i les novetats del grup ho podeu fer a través de les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram. ( www.facebook.com/grupjokb , www.twitter.com/grupjokb , www.instagram.com/jokbmusic)

 

JoKB_foto-directe

jokB2015

tornar_radioIgualada