icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El jugador de l’Igualada Rigat Roger Bars reconeix que, entre lesions i el confinament, ha tingut una temporada per oblidar

El defensa arlequinat ha patit un sotrac per partida doble. El passat 22 d’octubre va rebre un cop de bola a la cara en el partit que va disputar a Lloret, que li va fracturar la mandíbula. Van haver de passar dos mesos fins que el 21 de desembre va poder tornar a la pista del Calafell. Quan semblava que la podria acabar, el 7 de març, dos mesos i mig després, la temporada va finalitzar definitivament.

El cert és que Roger Bars, tot i els inconvenients que hagut de suportar, encara s’ho pren amb prou bon humor. Recorda que encara no ha pogut agafar els patins, que els té guardats a l’armari de les Comes. “Si ja en costava patinar abans del confinament, imagina’t ara”, va manifestar bromejant. L’OK Lliga es va aturar per l’estat d’alarma i ja no s’ha reprès. Faltava per disputar una jornada de la temporada regular i un llarguíssim playoff. Al final, es va decidir que no baixés cap equip i que el Barça en fos el campió perquè era primer a la classificació de manera matemàtica. Per a Roger Bars no creu que fos una decisió massa encertada.

Això sí, ara que només s’estan jugant enfrontaments de futbol, bàsquet i futbol sala, potser hagués estat un bon moment per reprendre la competició i adquirir popularitat. De tota manera, Bars creu que aquesta opció seria bastant complicada en un esport amb molts equips amateurs. Un dels aspectes que més van impressionar a Roger Bars va ser l’hospital de campanya que va instal·lar a les Comes. Sobretot perquè és un lloc on hi ha conviscut tota la vida.

Ara Roger Bars ja està expectant que comenci la nova temporada amb la màxima normalitat possible i que la pugui jugar de començament a final. Aquestes declaracions s’han extret d’una tertúlia amb Roger Bars, Edu Tejero, del Club Bàsquet Igualada, i Elena Alert, del Club Futbol Igualada. Van parlar de com havien viscut el confinament, a l’Igualada Capital.

 

tornar_radioIgualada