icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El jugador del CB Igualada Edu Tejero, amb més ganes que mai de tornar a les pistes de bàsquet

El jugador del Club Bàsquet Igualada Edu Tejero reconeix que mai no havia estat tant de temps sense poder practicar l’esport que més li agrada. L’ala-pivot de l’Igualada ha estat tota la vida entrenant, jugant i buscant la millora de les seves habilitats. Ha estat lligat al bàsquet des de ben petit quan militava a la Unió Manresana. A més, assegura que mai no ha sabut estar aturat i encara que darrerament ha pogut anar a fer uns tirs amb els amics no havia estat tants mesos sense fer res.

El dia que es va fer el confinament a tot l’estat, el jugador de l’Igualada va haver de creure tal com va fer tota la ciutadania. Reconeix que encara va tenir sort perquè va poder fer alguna cosa més que estar-se tota l’estona assegut en un sofà. almenys, va poder sortir al jardí a esbargir-se, un fet que va ser cabdal per a un noi que sempre ha estat jugant bàsquet.

Quan l’Ajuntament d’Igualada va adaptar el pavelló de les Comes per si hagués calgut utilitzar-la com a hospital de campanya, a Edu Tejero se li va fer un nus a l’estómac. En el moment que es va confinar la Conca d’Òdena, els jugadors del Club Bàsquet Igualada feien menys d’una setmana que havien disputat un partit crucial contra el Club Bàsquet Vic. I al cap de pocs dies ja es van començar a col·locar els llits a la sala de barri. Tejero reconeix que en veure allò, van ser moltes les emocions que va sentir.
Ara caldrà veure quan es reprenen les competicions després de l’estiu. Quan arribava el mes d’agost, els jugadors de l’Igualada encetaven les pretemporades. Ara, tot serà diferent.

Edu Tejero té 28 anys i va arribar al Club Bàsquet Igualada la temporada 2011-12 quan l’equip militava a Copa Catalunya. Des d’aleshores ha estat un referent del conjunt igualadí.

tornar_radioIgualada