icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El jugador igualadí Jordi Méndez jugarà la temporada vinent amb un dels grans equips de la lliga italiana d’hoquei patins

El jugador de l’Igualada Rigat Jordi Méndez ha dit a Ràdio Igualada que no seguirà al conjunt arlequinat la temporada vinent.

La gran temporada que està duent a terme el davanter igualadí ha motivat que hagi rebut diverses ofertes de cara a la pròxima campanya. Tot i que no n’ha volgut desvetllar el nom, sí que ha assegurat en una entrevista al Temps afegit d’aquesta emissora que el seu nou destí serà un dels grans equips de la lliga italiana. Més concretament, Méndez ha explicat que militarà a un dels equips cent per cent professionals que hi ha al campionat italià. En aquests moments, el jugador de l’Igualada és un dels grans golejadors de l’OK Lliga i, quan falten dues jornades per acabar el campionat regular, ja ha marcat 30 gols.

Jordi Méndez ha assegurat que dedicarà els màxims esforços a deixar l’Igualada el més amunt possible en les tres competicions on l’equip està immers: Lliga, Copa del Rei i World Skate Europe Cup.

 

tornar_radioIgualada