icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El jutge decreta l’ingrés a presó provisional i sense fiança pel presumpte autor de la violació d’una menor a Igualada. La causa està oberta per un doble delicte: agressió sexual i d’intent d’assassinat en grau de temptativa

El noi de 20 anys que dijous va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor de la violació d’una menor a Igualada el passat 1 de novembre, ha declarat aquest dissabte davant el jutge. Després de prendre-li declaració i d’haver contestat únicament les preguntes del seu advocat, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó provicional sense fiança al considerar que hi ha prous indicis per imputar-li un doble delicte: el de violació i assassinat en grau de temptativa. El jutge ha valorat que a part de la brutal violació que va patir la noia, el presumpte autor la va agredir amb tal violència que també se li pot imputar un segon delicte. Un dels indicis més importants que han presentat els Mossos d’Esquadra davant el jutge és el seguiment i la localització del telèfon mòbil del detingut el dia, hora i zona on es va trobar la noia agredida. Al mateix temps, s’està a l’espera de rebre els resultats de l’escorcoll que es va fer dijous al domicili de l’individu.

La detenció del noi de 20 anys es va produir el passat dijous, de matinada, en el domicili on vivia l’individu, situat al carrer Sant Sebastià d’Igualada. Aquesta setmana també s’ha sabut que el jove detingut té antecedents per delictes sexuals després d’abusar de la seva germana petita de 7 anys. La mare del noi ja el va denunciar en el seu moment, i el va fer fora de casa. Els antecedents del jove també han estat una de les claus per decretar el seu ingrés a presó.

tornar_radioIgualada