icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

El jutge dicta una ordre d’allunyament al regidor de Plataforma per Catalunya, Robert Hernando, per protegir Josep Anglada

El Jutjat d’Instrucció número 2 de Vic ha confirmat, amb data de 26 de gener, la imputació de la cúpula de Plataforma per Catalunya en una conxorxa per a atemptar contra el fundador del partit Josep Anglada. En aquest mateix sentit, el jutge ordena l’establiment de mesures cautelars d’allunyament en benefici d’Anglada, les quals limitaran els moviments dels acusats d’un presumpte intent d’homicidi, Roberto Hernando, Juan Carlos Fuentes i Ignacio Mulleras, a 200 metres de la víctima.
Cal assenyalar que en referència aquest cas, el regidor de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament d’Igualada i Secretari General de la formació, Robert Hernando, va destacar, en declaracions a Ràdio Igualada, que les acusacions d’intent d’homicidi que li fa Josep Anglada són conseqüència que aquest no ha paït que el fessin fora de la formació. Hernando es va mostrar convençut que el cas s’arxivarà perquè, al seu parer, no s’agafa per enlloc.

tornar_radioIgualada