El Liceo, un líder massa sòlid per a l’Igualada Rigat

L’Igualada Rigat perd a la pista del Liceo per 5 a 1 i ara és 13è a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats es van topar davant el líder sòlid del campionat on tan sols ha cedit un empat en 16 jornades disputades. Tot i així, van saber estar dintre de la pista amb convicció i van comptar sobretot amb les grans aturades del porter, Elagi Deitg. Malgrat tot, el conjunt gallec es va avançar a la primera part amb un marcador de 2 a 0, resultat que es va mantenir fins al descans. Als dos minuts de la represa, el Liceo va fer el 3 a 0 i deixava l’enfrontament molt complicat per als igualadins. Els jugadors de l’Igualada no es van tirar enrere i van disposar d’ocasions per marcar. Tot i així, el conjunt corunyès  va fer el 4 a 0 que deixava l’enfrontament pràcticament liquidat. Amb tot, Roger Bars va transformar un penal quan faltaven 14 minuts per acabar. Era un moment il·lusionant per a l’equip de la capital de l’Anoia que no volia deixar de lluitar. Ara bé, al cap de poc, el Liceo va fer el 5 a 1, resultat que es va mantenir fins al final.

La setmana vinent l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Vendrell.