icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El llegendari davanter del CF Igualada Santi Triguero penja les botes i passarà a ser l’ajudant de Marc Cabestany a la banqueta del club blau

El veterà davanter del Club Futbol Igualada, Santi Triguero, abandona la pràctica activa del futbol i passarà a ser el segon entrenador del club blau.

Triguero té 43 anys i és una autentica llegenda del futbol català, amb una dilatada trajectòria. Durant 25 temporades ha militat en 12 equips diferents i ha marcat 322 gols, el que el converteixen en el màxim golejador català de la història. A més, compta amb un bagatge espectacular després d’haver disputat 880 partits oficials, la majoria a Tercera Divisió. Santi Triguero també té l’honor d’haver jugat l’amistós internacional que la selecció de Catalunya es va enfrontar a l’Argentina el maig del 2008, en què va perdre per un ajustat 0 a 1. Assegura que no li ha estat gens fàcil posar punt final a la pràctica activa del futbol, sobretot després d’estar-se un quart de segle al damunt dels camps de futbol. Ara, podrà posar en pràctica la seva gran experiència que ha atresorat durant aquests anys per ajudar Marc Cabestany en el nou projecte del primer equip igualadí.

tornar_radioIgualada