icon_radio

RÀDIO

BLOG

El ‘Llibre de la Marató’, un llibre solidari imprescindible

ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -356-

‘EL LLIBRE DE LA MARATÓ’ -Diversos autors- (Llegir en català, 2015)

L’associació d’editorials independents “Llegir en català” publica enguany el Llibre de la Marató de TV3.  Aquest any, amb la participació desinteressada de catorze escriptors i set il·lustradors que cedeixen les seves obres per contribuir a la recaptació de fons en favor de la investigació sobre la diabetis i l’obesitat. En els primers dies en llibreries ja s’ha situat entre els títols més venuts, i Llegir en Català prepara un calendari de presentacions i una festa especial el pròxim dia 19 al Casal del Metge de Barcelona.

Una novetat important d’aquesta edició és que es pot adquirir en format audiollibre gràcies a la col·laboració de David Espuny, actor i doblador. Un format que permetrà que les persones amb dificultats per a la lectura el puguin escoltar.

Tots els autors han creat relats i imatges que descriuen la vida dels afectats per la diabetis i l’obesitat. Amb sensibilitat i amb un punt de tristor o de tendresa, d’humor o d’ironia, aconsegueixen fer-nos més propera la situació dels que afronten aquests greus trastorns de la salut. Però, sobretot, el que aconsegueix el llibre és potenciar els valors de La Marató: solidaritat, confiança, amistat, superació, convivència, respecte… Tractats des de la ficció i des de la imaginació més gràfica.

El Llibre de La Marató, publicat per TV3 i Llegir en Català (Editorial Alrevés, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, Editorial Meteora, El Gall Editor, L’Avenç, Llibres del Delicte, Raig Verd i Sembra Llibres) es pot trobar en paper a totes les llibreries, i està també disponible en format electrònic en diferents plataformes digitals.

Font/enllaç: Associació d’Editors Independens ‘Llegir en català’

Article/post 1282 – Vols llegir? – volsllegir.cat

tornar_radioIgualada