icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

“El llibre dels Baltimore” i “La senyora Stendhal”, els llibres més prestats de l’any a la Biblioteca Central d’#Igualada

La potent història familiar de Joel Dicker “El llibre dels Baltimore”, i l’última novel·la de Rafel Nadal, “La senyora Stendhal”, han estat les novel·les més prestades de l’any 2018 a la Biblioteca Central d’Igualada, amb una cinquantena de préstecs acumulats. Les segueixen de ben a prop “Allò que va pasar a Cardós”, de Ramon Solsona, i la primera part de la trilogia policíaca de Maria Oruña, “Puerto escondido”. La novel·la històrica catalana i la intriga i el misteri, són dos dels gèneres preferits pels usuaris de la Biblioteca, si es té en compte l’evolució d’aquest particular rànquing al llarg dels anys.

Pel que fa als gustos dels usuaris més joves, en narrativa juvenil va sortir molt en préstec la saga de Katharine MacGee de ciència-ficció amb els dos primers volums, “La planta mil” i “Vertígen”. Al rànquing juvenil de la Biblioteca s’hi troba també “El petit príncep”, amb una vintena de préstecs acumulats. Finalment, el rànquing dels llibres infantils més deixats està encapçalat per la sèrie Diari del Greg de Jeff Kinney protagonitzada per “Un pringat total”.

tornar_radioIgualada