icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Lokal CH Igualada, amb l’esperança de convertir-se en el millor equip de Primera Catalana juvenil

El Lokal Club Handbol Igualada juvenil masculí s’enfronta demà a la Unió Esportiva Sarrià en la primera semifinal del Top 4 de Primera Catalana que es disputarà al pavelló de les Comes durant el cap de setmana.

L’enfrontament entre el conjunt igualadí i el Sarrià començarà a les 19 h i posteriorment es jugarà la segona semifinal entre el Club Handbol Bordils i l’Handbol Ribes. Els guanyadors de cada eliminatòria disputaran diumenge la gran final mentre que els perdedors ho faran en el partit per al 3r i quart lloc. La final four entre aquests 4 equips servirà per conèixer qui és el campió de Primera Catalana en categoria juvenil masculí.

La presentació d’aquestes jornades es va fer aquest dimecres amb la regidora d’Esports, Patrícia Illa; Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol i Toni Capitan i Jerson Chia vocals del Club Handbol Igualada.

La regidora Patrícia Illa va destacar que la tarda d’aquest cap de setmana Igualada “viurà la màxima competició d’handbol amb aquesta final a quatre i també amb les finals catalanes d’handbol organitzades pel Consell Esportiu de Catalunya. Illa va voler deixar clar l’aposta del govern d’Igualada per fomentar l’esport i per ser seu de competicions de gran nivell. Illa ha assegurat que “l’eix vertebrador social més important d’Igualada és la pràctica esportiva”.

El president de la Federació Catalana d’Handbol va agrai que Igualada aculli aquesta competició especialment “en un cap de setmana de tanta activitat esportiva i en un lloc ideal per fer-ho perquè la ciutat i el club vibren amb l’esport.”. Fort va dir que aquesta final presenta uns partits que seran intensos i decisius per proclamar el campió de la lliga Catalana Juvenil Masculina d’handbol. Els equips que participen d’aquesta final a quatre són el Sarrià, l’Ordils, el Ribes i l’Igualada.

En la mateixa línia es van manifestar Toni Capitan i Jerson Chia del Club Handbol Igualada. Els vocals del club van assegurar que esperen que aquesta final faci “brillar l’handbol a la ciutat d’Igualada i sigui la cirereta de la temporada pel club Hanbol Igualada que ha tingut bons resultats aquesta temporada”.

Aquí podeu escoltar les intervencions que es van fer a la compareixença municipal

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada