icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

El mag Antonio Díaz recull el premi del públic de La Mostra d’Igualada per l’espectacle ‘La gran ilusión’

El mag Antonio Díaz ha recollit aquest dimecres, a l’Ajuntament d’Igualada, el Premi Fundació Catalunya – La Pedrera per “La gran ilusión”, el millor espectacle de la mostra per votació del públic. Aquest muntatge va obtenir una puntuació de 9,77 sobre 10, sent el que ha obtingut una valoració més alta en la història del premi. Aquesta és la segona ocasió que el mag de Badia del Vallès rep el reconeixement del públic de La Mostra. L’any 2012 ho va fer amb l’espectacle “La asombrosa historia de Mr. Snow”.

Díaz s’ha mostrat molt satisfet per haver obtingut aquest reconeixement i ha destacat la importància de la Mostra d’Igualada. Per la seva part el primer tinent d’alcalde de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Josep Miserachs, ha demanat a Antonio Díaz que no s’oblidi mai d’Igualada, ni del públic infantil. El Premi Fundació Catalunya – La Pedrera està dotat amb 1.200 euros. La directora de Cultura de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marga Viza, ha destacat que La Mostra d’Igualada és un referent al país i ha anunciat la intenció de la Fundació de continuar col•laborant-hi.

En aquests moments el mag Antonio Díaz amb el seu espectacle “La gran ilusión”, està fent temporada al teatre Coliseum de Barcelona.

tornar_radioIgualada