El Monbus CB Igualada acaba perdent contra el Martinenc (54-59) en un partit que va tenir controlat durant molts minuts

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd contra el Martinenc per 5 punts de diferència (54 a 59), tot i que va anar per davant durant bona part de l’enfrontament.

El partit va començar un marcador molt baix. Al final del primer quart, els igualadins dominaven per 11 a 5 i al descans el resultat era de tres punts amunt per a l’Igualada (25 a 22). A la represa, la situació es va mantenir amb un marcador molt ajustat. De fet, al final del tercer període, el marcador reflectia un empat a 37. A l’últim quart, els jugadors de l’Igualada anaven dominant el partit i el resultat. Ara bé, als darrers instants el Martinenc va ser més precís davant la cistella i els igualadins van acabar perdent per 5 punts de diferència, 54 a 59.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visitarà la pista del Barça B.