El Monbus CB Igualada aconsegueix una gran victòria a la pista del Matrorell i segueix molt a prop de les fases d’ascens

El Monbus Club Bàsquet Igualada guanya a la pista del Martorell per 11 de diferència (64 a 75) i segueix segon a la classificació de la Lliga EBA.

Els igualadins van fer una bona primera part i van arribar al descans amb un marcador favorable de 10 punts (29 a 39). A la segona meitat, els jugadors de l’Igualada van seguir augmentant la diferència i als 4 minuts de la represa van arribar a situar-se 20 punts amunt. El conjunt de la capital de l’Anoia estava fent un bon partit en defensa combinat amb un gran domini del rebot. Al final de tercer període, l’Igualada guanyava de 21 (36 a 57). A l’últim quart, el Martorell es va mostrar molt agressiu i va aconseguir  reduir distàncies. Tot i així, els igualadins es van mostrar molt seriosos i van acabar imposant-se pel 64 a 75 final. En aquests moments, l’equip segueix segon a la classificació de la Lliga EBA amb 3 victòries de marge per classificar-se per a les fases d’ascens.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Club Bàsquet Vic.